Zg-Novi Zagreb - proslava sv. Anđele 2014. g.

U Novom Zagrebu, u župi Utrina-Zapruđe Središće proslavljena je na sam dan 27. siječnja večernjom sv. Misom. Vlč. župnik Konrad Žižek je nadahnutom propovijedi ocrtao lik sv. Anđele, a Prijateljice sv. Anđele sudjelovale su u čitanju Božje riječi, molitvi vjernika  i zajedno djecom uzveličale  slavlje! Vjernici su bili radosni kad su dobili sličicu sa mislima svete Anđele, a djeca su se veselila slatkišima.

U župi sv. Mateja u Dugavama 26. 01. 2014. g. proslavljena je sv. Anđela večernjom misom i prigodnim programom.

Mali pomoćnici iz dječjeg zbora Matejevci i dramska grupa župe pod budnim okom s. Mihaele Dumbović i Mislava Barbarića, pridonijeli su da župna zajednica bude povezana vezom ljubavi, kako završava recitacija »Sveta Anđela«, autorice Paule Barbarić, tete iz Dječjeg vrtića svete Anđele Merici u Zagrebu.
Prijateljice sv. Anđele uključile su se u liturgiju pomažući Matejevcima pjevanjem i čitanjem Božje Riječi. Na kraju svečanosti, župljanima je pokazana prezentacija o sv. Anđeli, njenom životu; o trnovitom putu i o utemeljenju Družbe sv.Uršule, kao i o djelovanju Prijateljica sv. Anđele u župi. Prezentaciju je pripremio i prezentirao Mislav Barbarić.
Na kraju su podijeljene sličice s mislima sv. Anđele, a u dvorani je priređeno malo čašćenje za sve prisutne.
Neka nas i dalje sve veže veza ljubavi, jer u Bogu je mir i snaga!