Završna svečanost »Ribice«

16.06.2018. u 10.00 sati starija odgojna skupina „Ribice“ imala je završnu svečanost na temu "Pozvani na svetost". Oduševljena publika nagradila ih je velikim pljeskom. Na kraju smo se službeno pozdravili i sa predškolcima koji odlaze u školu, nedostajati će oni nama, ali spremni su okrenuti novu stranicu života.

Opširnije...

Završna svečanost »Pčelice«

Nakon uzbudljivog tjedna, punog događanja, stigla je subota - vrijeme za nastup Pčelica sa programom koji su pripremili za svoje roditelje, djedove i bake, braću i sestre i ostale drage im osobe na temu "Vidina košuljica". Svoj prekrasan i odličan nastup Pčelice su zasladile delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Natječaj za odgojiteljicu

       Natječaj za odgojiteljicu

Opširnije...

Hodočašće našeg vrtića na Mariju Bistricu

Tradicionalno hodočašće na Mariju Bistricu vjerskih dječjih vrtića naše domovine i ove je godine okupilo velik broj vrtića i vrtićkih skupina nekih državnih vrtića koje imaju u svom programu vjerski odgoj.

Dan je bio savršen, za pamćenje, sunce nas je milovalo svojim zrakama, a svećenik Domagoj Matošević obogatio nas svojim riječima i potaknuo da razmislimo kojim nas je sve talentima Bog obdario.

Uslijedio je zajednički ručak, a potom igra i druženje.

Opširnije...

Izlet vrtićanaca u Koprivnicu

U četvrtak 24.05.2018. za djecu svih odgojnih skupina organiziran je jednodnevni izlet na seosko imanje „Jastrebov vrh“ u Bakovčicama. Na putu do imanja djeca su posjetila našu poznatu tvornicu Podravka i kratko prošetala Koprivnicom. Veliko igralište, voćnjak i zoološki vrt budili su dječji interes, izmjenu spoznaja, postavljanje pitanja i omogućili razvijanje dječje igre. Bila je to aktivnost koja je omogućila dodir sa prirodom, osjećaj vrijednosti ali i uočavanje bogatstva i ljepote onog što ih okružuje i važnosti njena očuvanja.


Bilo nam je prelijepo i jedva čekamo sljedeći izlet!

 

Opširnije...

Dječja olimpijada u Varaždinu 2018.

Dana 17.svibnja 2018. djeca starije odgojne skupine " Ribice " sudjelovala su na 17 Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji se održao na varaždinskom stadionu "Sloboda". Dječja Olimpijada je započela službenim defileom svih prijavljenih natjecatelja iz Dječjih vrtića grada Varaždina, a Olimpijske igre su " otvorene " paljenjem olimpijskog plamena.

 Djevojčice našeg vrtića su se natjecale u sljedećim disciplinama: trčanju na 50 m, trčanju štafete, bacanju loptice i skoku u dalj.
Dječaci su se natjecali u bacanju loptice i u malom nogometu.
Djevojčica Petra M. osvojila je 5.mjesto u trčanju, dok su dječaci u nogometu osvojili 6.mjesto.
Čestitamo svim sudionicima i natjecateljima ovogodišnje Dječje Olimpijade!
Zahvaljujemo i svima koji su nas podržali i bili i naši navijači na tribinama.

Opširnije...

Majčin dan 2018.g.

U utorak, 15.05.2018. proslavili smo MAJČIN DAN. Na svetoj misi koju je predslavio prečasni Franjo Biškup molili smo i pjevali za naše mame. Tate su iznenadili mame pjesmom "Vilo moja",a djeca su izvela i kratki splet recitacija u čast našim mamama te na kraju gromoglasno otpjevala pjesme „Moja mama je najbolja“ i „Tko sam ja?“.
Djeca su izradila prekrasne darove za mame, a tate su pripremile zakusku za mame te se veselo druženje nastavilo na vrtićkom dvorištu.

Opširnije...

Proslava dana očeva

U srijedu, 21.ožujka, povodom blagdana sv.Josipa koji je zaštitnik naših očeva kao i zaštitnik naše domovine Hrvatske, proslavili smo Dan očeva.
Za proslavu Dana očeva pripremali smo se svakodnevnim pjevanjem, učenjem recitacija, izradom poklona i čestitki za tate... Slavlje je započelo zajedničkom svetom misom djece, roditelja i odgojitelja koje je predvodio prečasni Franjo Biškup. Nakon svete mise bio je prigodni program za naše očeve uz recitacije i pjesme "Moj tata" i "Sretan ti, tata ovaj dan".
Djeca su svojim očevima poklonila prigodne poklone i čestitke.

Opširnije...

Otvorena vrata povodom dana očeva

U ponedjeljak 19.03. na blagdan Sv. Josipa skupina Ribice otvorila je vrata svojim očevima. Djeca i očevi mogli su se zajedno poigrati, vidjeti što njihovi očevi rade.  Izmjenjivale su se aktivnosti i igre po centrima, naj zanimljivije je bilo u centru građenja, ali bilo je i stolnih igara, crtanja,  friziranja, kuhanja ručkova i plesa uz zvukove violine. Veselju nije bilo kraja. Hvala očevima na otvorenosti i suradnji!

Opširnije...

Svečana proslava Svete Anđele Merici

U utorak, 30. 01. 2018. svetom misom u 16:30 sati zajedno s roditeljima, djedovima i bakama naših vrtićanaca i školaraca proslavili smo svetkovinu svete Anđele, utemeljiteljice našeg reda. Svetu misu je predvodio preč. Franjo Biškup. Djeca su bila glavni zbor u crkvi, roditelji svirači su svirali, a svi predvođeni dirigiranjem s. Damjane. Nakon svete mise nastavljeno je zajedničko druženje svih prisutnih.
Zahvaljujemo roditeljima na suradnji.
Hvala sestrama Uršulinkama koje nas prate svojim molitvama.

Opširnije...