Završna svečanost »Ježići«

8.06.2019. u 10.00 sati srednja odgojna skupina „Ježići“ imala je završnu svečanost na temu "Što ću biti kad odrastem". Djeca u svojoj ulici susreću ljude različitih zanimanja: policajca, liječnicu, kuhara, glumicu, vatrogasca, pilota, mornara, odgojiteljicu i učiteljicu te svima postavljaju isto pitanje: što im oni predlažu da postanu kad odrastu. Svi im redom odgovaraju da je upravo njihovo zanimanje najbolje. Uz to što se uz raspjevane songove i atraktivne rekvizite upoznaju s raznim zanimanjima, djeca na samom kraju predstave dobivaju odgovor na pitanje: što ću biti kad odrastem? Svoj prekrasan i odličan nastup Ježići su zasladili delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Završna svečanost »Pčelice«

1.06.2019. u 10.00 sati starija odgojna skupina „Pčelice“ imala je završnu svečanost. Oduševljena publika nagradila ih je velikim pljeskom. Na kraju smo se službeno pozdravili i sa predškolcima koji odlaze u školu te su dobili prigodne kape diplomiranih članova ove skupine. Podijelili smo i sjećanja na dane provedene u vrtiću, zajedno s dječjim radovima za ovu godinu. Nedostajati će oni nama, ali spremni su okrenuti novu stranicu života.

Opširnije...

Završna svečanost »Balončići«

Nakon uzbudljivog početnog dijela tjedna, punog događanja, stigao je četvrtak - vrijeme za nastup Balončića sa programom koji su pripremili za svoje roditelje, djedove i bake, braću i sestre i ostale drage im osobe. Svoj prekrasan i odličan nastup Balončići su zasladili delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Hodočašće našeg vrtića na Mariju Bistricu

U subotu, 25. svibnja, održano je već tradicionalno hodočašće Dječjih katoličkih vrtića u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici. Hodočastila su djeca u pratnji roditelja i odgojiteljica iz tridesetak vrtića.

 

 

Opširnije...

Dječja olimpijada u Varaždinu 2019.

Dana 10.svibnja 2019. djeca starije odgojne skupine " Pčelice " sudjelovala su na 18 Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji se održao na varaždinskom stadionu "Sloboda". Dječja Olimpijada je započela službenim defileom svih prijavljenih natjecatelja iz Dječjih vrtića grada Varaždina, a Olimpijske igre su " otvorene " paljenjem olimpijskog plamena.Zbog lošeg vremena olimpijada je prekinuta i natavljena u ponedjeljak, 20.svibanja.


Opširnije...

Majčin dan 2019.

U utorak, 14.05.2019. proslavili smo MAJČIN DAN. Na svetoj misi koju je predslavio prečasni Franjo Biškup molili smo i pjevali za naše mame. Djeca i roditelji starije odgojne skupine izveli su igrokaz „Majčina ljubav“.

Djeca su izradila prekrasne darove za mame, a tate su pripremile zakusku za mame.

Opširnije...

Misa za privatne dječje vrtiće grada Varaždina

U ponedjeljak, 8.04.2019. u 10 sati, u uršulinskoj crkvi okupili su se vrtićanci iz DV Bajka, DV Dječji svijet, DV Panda, DV Vlakić i DV Sveta Uršula te zajedno sa svojim odgojiteljicama i ravnateljicama slavili svetu misu. Euharistijsko slavlje predvodio je prečasni Franjo Biškup. Tema susreta bila je : HVALA ŠTO SAM STVOREN TAKO ČUDESNO.
Kroz pjesmu i likovne radove djeca su pokazala kako su čudesno stvorena.

Opširnije...

Radio emisija na Radio Marija...

Radio Marija PUSTITE MALENE K MENI, 25. 3. 2019. emisija ŽIVOT JE DAR; ured. i vod. s. Damjana Mihaela Barbarić; gosti u emisiji M. Večerić i obitelj Prepelić poslušajte!

Opširnije...

Proslava dana očeva

U srijedu, 20.ožujka, povodom blagdana sv.Josipa koji je zaštitnik naših očeva kao i zaštitnik naše domovine Hrvatske, proslavili smo Dan očeva.
Za proslavu Dana očeva pripremali smo se svakodnevnim pjevanjem, učenjem recitacija, izradom poklona i čestitki za tate... Slavlje je započelo zajedničkom svetom misom djece, roditelja i odgojitelja koje je predvodio prečasni Franjo Biškup. Nakon svete mise bio je prigodni program za naše očeve uz recitacije i pjesme "Moj tata" i "Sretan ti, tata ovaj dan". Mame su iznenadile tate pjesmom "Vjeruj u ljubav".
Djeca su svojim očevima poklonila prigodne poklone i čestitke.

Opširnije...

Maskenbal

U našem vrtiću 5.3. bio je dječji maskenbal.
Uz glazbu i ples pod raznovrsnim kostimima skrivala su se vesela, poznata lica.
Odgojiteljicama je bilo teško prepoznati djecu koja su tako oduševljeno objašnjavala u što su se prerušila. Bio je to dan raznolikih maski!! Našim vrtićem zavladali su prinčevi, indijanci, dobre vile, leptirići, bubamare…

Opširnije...