Maskenbal

U našem vrtiću 5.3. bio je dječji maskenbal.
Uz glazbu i ples pod raznovrsnim kostimima skrivala su se vesela, poznata lica.
Odgojiteljicama je bilo teško prepoznati djecu koja su tako oduševljeno objašnjavala u što su se prerušila. Bio je to dan raznolikih maski!! Našim vrtićem zavladali su prinčevi, indijanci, dobre vile, leptirići, bubamare…

Opširnije...

Fašnik u Rajskom vrtu Muzeja anđela

Danas, 26. veljače prijepodne, u Rajskom vrtu Muzeja anđela održao se „Varaždinski fašnički utorak“ za varaždinske vrtićance.

Opširnije...

Upis djece za pedagošku godinu 2019. /2020.

Opširnije...

Valentinovo

Djeca našeg vrtića na prigodan su način obilježili Valentinovo – dan zaljubljenih 14.veljače.
U dječjem vrtiću sve je bilo u znaku ljubavi, srca i radosti. Kroz razgovor sa svojim odgajateljicama i oni najmlađi pokazali su da znaju što znači Ljubav.
Živahna, valentinovska atmosfera vladala je cijelog dana. Čitale su se priče i stihovi, izrađivale čestitke i pekli kolači u obliku srca, pjevalo se, plesalo i puno razgovaralo na temu ljubavi.

Opširnije...

Svečana proslava Svete Anđele Merici

U utorak, 29. 01. 2019. svetom misom u 16:30 sati zajedno s roditeljima, djedovima i bakama naših vrtićanaca i školaraca proslavili smo svetkovinu svete Anđele, utemeljiteljice našeg reda. Za proslavu naše zaštitnice i prijateljice pripremali smo se devetnicom. Svetu misu je predvodio preč. Franjo Biškup. Nakon pričesti Anđeline prijateljice su pripremile meditaciju,a potom su otpjevale pjesmu sv.Anđeli. Nakon svete mise nastavljeno je zajedničko druženje svih prisutnih.

Opširnije...

Završna svečanost »Ribice«

16.06.2018. u 10.00 sati starija odgojna skupina „Ribice“ imala je završnu svečanost na temu "Pozvani na svetost". Oduševljena publika nagradila ih je velikim pljeskom. Na kraju smo se službeno pozdravili i sa predškolcima koji odlaze u školu, nedostajati će oni nama, ali spremni su okrenuti novu stranicu života.

Opširnije...

Završna svečanost »Pčelice«

Nakon uzbudljivog tjedna, punog događanja, stigla je subota - vrijeme za nastup Pčelica sa programom koji su pripremili za svoje roditelje, djedove i bake, braću i sestre i ostale drage im osobe na temu "Vidina košuljica". Svoj prekrasan i odličan nastup Pčelice su zasladile delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Natječaj za odgojiteljicu

       Natječaj za odgojiteljicu

Opširnije...

Hodočašće našeg vrtića na Mariju Bistricu

Tradicionalno hodočašće na Mariju Bistricu vjerskih dječjih vrtića naše domovine i ove je godine okupilo velik broj vrtića i vrtićkih skupina nekih državnih vrtića koje imaju u svom programu vjerski odgoj.

Dan je bio savršen, za pamćenje, sunce nas je milovalo svojim zrakama, a svećenik Domagoj Matošević obogatio nas svojim riječima i potaknuo da razmislimo kojim nas je sve talentima Bog obdario.

Uslijedio je zajednički ručak, a potom igra i druženje.

Opširnije...

Izlet vrtićanaca u Koprivnicu

U četvrtak 24.05.2018. za djecu svih odgojnih skupina organiziran je jednodnevni izlet na seosko imanje „Jastrebov vrh“ u Bakovčicama. Na putu do imanja djeca su posjetila našu poznatu tvornicu Podravka i kratko prošetala Koprivnicom. Veliko igralište, voćnjak i zoološki vrt budili su dječji interes, izmjenu spoznaja, postavljanje pitanja i omogućili razvijanje dječje igre. Bila je to aktivnost koja je omogućila dodir sa prirodom, osjećaj vrijednosti ali i uočavanje bogatstva i ljepote onog što ih okružuje i važnosti njena očuvanja.


Bilo nam je prelijepo i jedva čekamo sljedeći izlet!

 

Opširnije...