Blagdan sv. Franje

Danas, na blagdan sv. Franje Asiškoga djeca su s tetama odgojiteljicama našeg vrtića »Sv. Uršula« čestitali našim dragim fratrima 'preko puta' njihov blagdan.
Gvardijan samostana i braća s radošću su dočekali djecu koja su im pjesmom Bog te ljubi i Uršulo, sveta Uršulo čestitali blagdan. Djeca su za nagradu dobila bombone i sličice što je za njih veeeeelika nagrada!

Opširnije...

Završna priredba

Kad se male ruke slože.... u vrtiću nastaje puno toga lijepog...igra se, pleše, pjeva, slika....a može se i za sve to dobiti i prava pravcata DIPLOMA. Tako je naših 9 predškolaca dobilo diplomu za prijateljstvo, druženje, radost, pruženu ruku, pažnju i zagrljaj. Na završnoj svečanosti 11. lipnja 2011. oprostili smo se od naših predškolaca i  poželjeli im sretno đačko doba. Zahvalili smo se i našoj sestri Elviri i Mihaeli za sav trud i puno srca i ljubavi koje su ugradile u ovaj vrtić.

Opširnije...

Dječja olimpijada u Varaždinu

Tradicionalna i jubilarna Dječja olimpijada u Varaždinu i ove je godine okupila mnoge dječje vrtiće. Sudjelovao je i naš vrtić 'Sv. Uršula' u tri discipline: nogomet za dječake, nogomet za djevojčice, te trčanje. U nogometu su dečki osvojili nagradu 'fair play'... a teta Ksenija u disciplini za odgojiteljice osvojila je PRVU nagradu: četiri gume za auto i kozmetiku za auto! Bravo teta Ksenija!!!!

Opširnije...

Misa za privatne dječje vrtiće grada Varaždina

Družili smo se s djecom iz drugih vrtića i ugostili DV Fijolicu iz Preloga te slavili svetu misu u  našoj crkvi zajedno s djecom ostalih varaždinskih privatnih vrtića. Zamislite 250 predškolske djece u našoj crkvi!!! Iz klupa su se vidjele samo glave!

Opširnije...

Vatrogasci

Igrali smo se vatrogasaca i rukovali pravom vatrogasnom opremom pod budnim okom naše tete Ksenije, dobrovoljne vatrogaskinje. Posjetili smo i prave vatrogasce. Tada je naš čuveni četverogodišnji Lovro, majstor i vatrogasac, zapanjio velike vatrogasce svojim znanjem o hidrantskim cijevima i pitanjem: »A gdje vam je respirator u vozilu?«

Opširnije...

Majčin dan u vrtiću 2011.g.

U Marijinom mjesecu svibnju, jedna od dragih proslava je Majčin dan. Djeca se za taj dan pripremaju pjesmama, recitacijama, poklonima. Uz pomoć svojih teta odgojiteljica ove su godine pripremili medaljone u predivnim kutijicama koje su sami obojali. Radosti nije bilo kraja kad su mame otvorile kutijice i oko vrata stavile nađene medaljone.

Za Dan Očeva razveselili smo tate Diplomama za najboljeg tatu, a mame ogrlicama za Dan mama. Međutim, čini nam se... da su mame i djeca ipak bila najviše oduševljena tatama kad su pod dirigentskom palicom tate Malbašića zapjevali »Falu« svojim ženama. Ma, tate su iznenadili i sami sebe jer su nakon svog nastupa poželjeli osnovati varaždinsku klapu.

Opširnije...

Klaun Čupko u vrtiću

Posjetio nas je klaun Čupko i razveselio svojim trikovima...

Opširnije...

Opći podaci o Dječjem vrtiću 'Sv. Uršula'

DV »Sv. Uršula«

Uršulinska 1, 42000 VARAŽDIN
Tel: 042/403 550
e-mail: dv.sv.ursula@gmail.com

Ravnateljica: s. Vesna Valek

Opširnije...