"Mali gnom" poticajna priča za djecu

Nova priča poznate australske autorice priča za djecu Susan Perrow koja će vam pomoći da maloj djeci od 3-5 godina na primjeren način pomognete prihvatiti situaciju pandemije, da sada ne mogu imati svu slobodu koji su imali prije i da moraju neko vrijeme biti u svom domu.


 

Opširnije...

Tko je uistinu COVID-19?

Što se to događa? Kakav je to virus?? Odgovor otkrijte u nastavku! 

Opširnije...

"Moj tata" izjave djece odgojne skupine "Ježići"

Dragi moj tata,

želio sam ti nešto reći,

u vrtiću čestitku napisati,

Ili pak' nešto lijepo narisati,

Jer je ipak bio tvoj Dan. 

Nešto se zbilo i papir je ostao prazan, 

Čestitka bez riječi, 

Ali ja ti i dalje želim nesto reći.

Zato pročitaj misli ove,

I primi virtualne zagrljaje moje. 

Opširnije...

Dan otvorenih vrata za očeve- Sovice 12.03.2020.

Dana 12.03. 2020. I 13.03.2020. organizirali smo otvorena vrata za očeve naše najmlađe odgojne skupine "Sovice". Jedan od očeva organizirao je i sportsku aktivnost za cijelu skupinu, a kako su se roditelji snašli i čiji tata je bio najspretniji, pogledajte u galeriji! 

Opširnije...

Dan otvorenih vrata za očeve- Ježići 11.03.2020.

On zna sve o meni, jer me puno voli

Moj je tata, nek svi znaju, najbolji! 

Opširnije...

Posjet doktorice Indire B. H. odgojnoj skupini "Sovice"

Boli vas glava? Ili možda ne znate kako sanirati ranu? Ili vam možda samo treba lijek za uho? Nema problema! Liječnički tim "Sovice" vam stoji na raspolaganju. Svoje znanje usvojili su od naše doktorice Indire B. H., a svoju praksu svakodnevno provode u centru liječnika, u obiteljskom kutiću. Dragoj doktorici na svemu hvala, veselimo se i budućim druženjima. 

Opširnije...

Dan otvorenih vrata za očeve- Pčelice 10.03.2020.

Povodom obilježavanja sv. Josipa, organizirali smo dane otvorenih vrata za naše očeve. Zajedno smo se igrali, družili, i radosnog srca vratili naše tate u vrtićko doba. Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji! 

Opširnije...

Međunarodni dan civilne zaštite -Dan civilne zaštite RH

Dana 02.03.2020.sudjelovali smo na Međunarodnom danu civilne zaštite RH. Na Kapucinskom trgu  prezentirano je djelovanje opreme i tehnike te pokazna vježba žurnih službi i operativnih snaga civilne zaštite.

Opširnije...

Pepelnica 2020.

Dana 26. 02.2020. započeli smo svoj korizmeni hod do Uskrsa. "Isus te voli, voli i ti njega!" riječi su koje je izgovarao precasni Franjo Biškup, stavljajući svakom djetetu pepeo i znak križa na čelo. Euharistijsko slavlje održano je u samostanskoj kapeli, a sudjelovala su djeca sve tri odgojne skupine.

Opširnije...

Maškare 2020.

U veljači su dva lica, šeta svaka maškarica!... 

Opširnije...