Dan otvorenih vrata za očeve- Sovice 12.03.2020.

Dana 12.03. 2020. I 13.03.2020. organizirali smo otvorena vrata za očeve naše najmlađe odgojne skupine "Sovice". Jedan od očeva organizirao je i sportsku aktivnost za cijelu skupinu, a kako su se roditelji snašli i čiji tata je bio najspretniji, pogledajte u galeriji! 

Opširnije...

Dan otvorenih vrata za očeve- Ježići 11.03.2020.

On zna sve o meni, jer me puno voli

Moj je tata, nek svi znaju, najbolji! 

Opširnije...

Posjet doktorice Indire B. H. odgojnoj skupini "Sovice"

Boli vas glava? Ili možda ne znate kako sanirati ranu? Ili vam možda samo treba lijek za uho? Nema problema! Liječnički tim "Sovice" vam stoji na raspolaganju. Svoje znanje usvojili su od naše doktorice Indire B. H., a svoju praksu svakodnevno provode u centru liječnika, u obiteljskom kutiću. Dragoj doktorici na svemu hvala, veselimo se i budućim druženjima. 

Opširnije...

Dan otvorenih vrata za očeve- Pčelice 10.03.2020.

Povodom obilježavanja sv. Josipa, organizirali smo dane otvorenih vrata za naše očeve. Zajedno smo se igrali, družili, i radosnog srca vratili naše tate u vrtićko doba. Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji! 

Opširnije...

Međunarodni dan civilne zaštite -Dan civilne zaštite RH

Dana 02.03.2020.sudjelovali smo na Međunarodnom danu civilne zaštite RH. Na Kapucinskom trgu  prezentirano je djelovanje opreme i tehnike te pokazna vježba žurnih službi i operativnih snaga civilne zaštite.

Opširnije...

Pepelnica 2020.

Dana 26. 02.2020. započeli smo svoj korizmeni hod do Uskrsa. "Isus te voli, voli i ti njega!" riječi su koje je izgovarao precasni Franjo Biškup, stavljajući svakom djetetu pepeo i znak križa na čelo. Euharistijsko slavlje održano je u samostanskoj kapeli, a sudjelovala su djeca sve tri odgojne skupine.

Opširnije...

Maškare 2020.

U veljači su dva lica, šeta svaka maškarica!... 

Opširnije...

Valentinovo 2020.

Dana 14.02.2020. proslavili smo spomendan sv. Valentina, u narodu poznato kao Valentinovo. Djeca su tom prigodom izrađivala različite kreativne radove i pravili čestitke koje su poklonili svojim voljenima. "Ljubav je kad se volimo i pusamo!" - riječi su dječaka Jakova C. pa Vam tako i mi želimo..volite se i širite ljubav!!

Opširnije...

Druženje naših "Pčelica" sa mamom prof. biologije

Dana 06.02.2020. u posjet nam je došla Norina mama. Zajedno smo izvodili pokuse s vodom,koji su uključivali sodu, ocat i boje za hranu. Našem oduševljenju nije bilo kraja, uživali smo u zajedničkom druženju i veselimo se budućim susretima. Norinoj mami od 💟 hvala!! 

Opširnije...

Svečana proslava Svete Anđele Merici

U četvrtak, 23. 01. 2020. svetom misom u 16:30 sati zajedno s roditeljima, djedovima i bakama naših vrtićanaca i školaraca proslavili smo svetkovinu svete Anđele, utemeljiteljice našeg reda. Za proslavu naše zaštitnice i prijateljice pripremali smo se devetnicom. Svetu misu je predvodio varaždinski biskup mons. Bože Radoš. Nakon pričesti s.Damjana je pripremila prezentaciju o životu sv. Anđele. Djeca su zajedno s odgojiteljicama izradili knjigu s geslom vrtića "Budite povezani vezom ljubavi" koju su pred kraj svete mise darovali biskupu. Nakon svete mise nastavljeno je zajedničko druženje svih prisutnih.

Opširnije...