Uskrsfest 2013. g.

Natječaj za Uskrs fest 2013.

„Uskrs fest“ – najstariji festival Crkve u Hrvata – održat će se 7. travnja 2013. u Zagrebu u organizaciji Odbora HBK za mlade i Hrvatskoga katoličkoga radija.
U tu svrhu Organizacijski odbor Festivala raspisuje natječaj koji je otvoren do ponedjeljka 21. siječnja 2013. godine.
Prijave treba slati na adresu: Hrvatska biskupska konferencija, za Uskrs fest, Ksaverska cesta 12a,  10000 Zagreb. Na natječaj treba poslati novu, neobjavljenu skladbu kršćanskog karaktera ne dulju od četiri minute.

Prijava na natječaj dostavlja se isključivo na CD-u koji treba sadržavati oglednu demosnimku pjesme (ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji). Aranžman pjesme mora biti definiran, ali ne mora biti konačan. Pjesma može biti poslana i u MP3 formatu u rezoluciji od 256 kbps. Također treba dostaviti i tekst pjesme u Wordu, kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podatcima (adresa, telefon, e-mail, web i sl.). Izvođači koji se prijavljuju na natječaj uz prijavu trebaju navesti župu ili zajednicu u kojoj djeluju te dostaviti potvrdu povjerenika za mlade matične nad/biskupije.
Rezultati natječaja bit će objavljeni u emisiji Sacro ritam Hrvatskog katoličkog radija u četvrtak 7. veljače 2013. u 20.30 sati. Sve izvođače na Uskrs festu 2013. pratit će zajednički instrumentalni sastav.
Više informacija na: www.uskrsfest.hbk.hr ili nazovite na telefon 01 563 50 35 radnim danom od 9 do 12 te od 14 do 16 sati ili pišite na: uskrsfest@hbk.hr; uskrsfest.hbk@gmail.com

Organizacijski odbor Uskrs festa 2013.