Preselila se u vječnost...

Naša draga sestra
VESNA VALEK, ravnateljica našeg vrtića,
okrijepljena sakramentima
preselila se 27. listopada 2019. u Očev dom u 50. godini života i 25. godini redovničkih zavjeta.
Počivala u miru Božjem!
SPROVOD će biti u srijedu 30. 10. 2019. u 14h na Varaždinskom groblju.

Opširnije...

Proslava sv. Uršule i Dana vrtića

U utorak, 15. 10. 2019., proslavili smo blagdan Zaštitnice našeg vrtića i 10 godina postojanja našeg vrtića. Devetnicom svetoj Uršuli, moleći u vrtiću i po obiteljima, pripremili smo se za taj dan. Srednja i starija odgojna skupina pripremila je recital o sv. Uršuli.

Opširnije...

DUHOVNA OBNOVA ZA DJELATNIKE NAŠIH VRTIĆA

     Dana 05.10.2019. djelatnici dječjeg vrtića Sv. Anđele i Sv. Uršule okupili su se na duhovnoj obnovi u Varaždinu.

 

Opširnije...

Hodočašće u Mariju Bistricu

U nedjelju, 29 .09. 2019. obitelji našeg vrtića i škole zajedno s djelatnicima hodočastili su na Mariju Bistricu. Bili smo pravi hodočasnici!!!!

 

Opširnije...

Završna svečanost »Ježići«

8.06.2019. u 10.00 sati srednja odgojna skupina „Ježići“ imala je završnu svečanost na temu "Što ću biti kad odrastem". Djeca u svojoj ulici susreću ljude različitih zanimanja: policajca, liječnicu, kuhara, glumicu, vatrogasca, pilota, mornara, odgojiteljicu i učiteljicu te svima postavljaju isto pitanje: što im oni predlažu da postanu kad odrastu. Svi im redom odgovaraju da je upravo njihovo zanimanje najbolje. Uz to što se uz raspjevane songove i atraktivne rekvizite upoznaju s raznim zanimanjima, djeca na samom kraju predstave dobivaju odgovor na pitanje: što ću biti kad odrastem? Svoj prekrasan i odličan nastup Ježići su zasladili delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Završna svečanost »Pčelice«

1.06.2019. u 10.00 sati starija odgojna skupina „Pčelice“ imala je završnu svečanost. Oduševljena publika nagradila ih je velikim pljeskom. Na kraju smo se službeno pozdravili i sa predškolcima koji odlaze u školu te su dobili prigodne kape diplomiranih članova ove skupine. Podijelili smo i sjećanja na dane provedene u vrtiću, zajedno s dječjim radovima za ovu godinu. Nedostajati će oni nama, ali spremni su okrenuti novu stranicu života.

Opširnije...

Završna svečanost »Balončići«

Nakon uzbudljivog početnog dijela tjedna, punog događanja, stigao je četvrtak - vrijeme za nastup Balončića sa programom koji su pripremili za svoje roditelje, djedove i bake, braću i sestre i ostale drage im osobe. Svoj prekrasan i odličan nastup Balončići su zasladili delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Hodočašće našeg vrtića na Mariju Bistricu

U subotu, 25. svibnja, održano je već tradicionalno hodočašće Dječjih katoličkih vrtića u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici. Hodočastila su djeca u pratnji roditelja i odgojiteljica iz tridesetak vrtića.

 

 

Opširnije...

Dječja olimpijada u Varaždinu 2019.

Dana 10.svibnja 2019. djeca starije odgojne skupine " Pčelice " sudjelovala su na 18 Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji se održao na varaždinskom stadionu "Sloboda". Dječja Olimpijada je započela službenim defileom svih prijavljenih natjecatelja iz Dječjih vrtića grada Varaždina, a Olimpijske igre su " otvorene " paljenjem olimpijskog plamena.Zbog lošeg vremena olimpijada je prekinuta i natavljena u ponedjeljak, 20.svibanja.


Opširnije...

Majčin dan 2019.

U utorak, 14.05.2019. proslavili smo MAJČIN DAN. Na svetoj misi koju je predslavio prečasni Franjo Biškup molili smo i pjevali za naše mame. Djeca i roditelji starije odgojne skupine izveli su igrokaz „Majčina ljubav“.

Djeca su izradila prekrasne darove za mame, a tate su pripremile zakusku za mame.

Opširnije...