Vi ste ovdje:   Vrtići / DV »Sv. Uršula«

Majčin dan u vrtiću 2017.g.

10.05.2017

U srijedu, 10.05.2017. proslavili smo MAJČIN DAN. Na svetoj misi koju je predslavio prečasni Franjo Biškup molili smo i pjevali za naše mame. Djeca su izvela i kratki splet recitacija u čast našim mamama te na kraju gromoglasno otpjevala pjesmu „Mama“ autora Jadranka Bobaš.

Djeca su izradila prekrasne slike za mame, a tate su pripremile zakusku za mame te se veselo druženje nastavilo na vrtićkom dvorištu.

Opširnije...

Obavijest za upis

28.04.2017

Dječji vrtić Sveta Uršula

Uršulinska 3

Varaždin

 

                              OBAVIJEST

 

 Upis djece za pedagošku godinu 2017. /2018.

Održat će se predaja zahtjeva

od 24. travnja do 10. svibnja 2017. godine.


Uvjeti upisa:
Uz zahtjev za upis djeteta roditelj, odnosno skrbnik, prilaže:
•fotokopiju izvatka iz matice rođenih ili rodnog lista djeteta ili potvrdu s podacima o rođenju djeteta
•potvrdu o radnom statusu roditelja i drugim činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti kod upisa,
•potvrdu o mjestu prebivališta djeteta.
•fotokopije osobne iskaznice oba roditelja

Objava rezultata upisa: 18. svibnja 2017. godine.

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece bit će 23.05.2017. u 17:00 sati.

 

Varaždin, 24. travnja 2017.                                                                                                                                                                      Ravnateljica

                                                                                            Vesna Valek

 

Opširnije...

Misa za privatne dječje vrtiće grada Varaždina

21.04.2017

U petak, 21.04.2017. u  10 sati, u uršulinskoj crkvi okupili su se vrtićanci iz DV Bajka,  DV Dječji svijet, DV Panda, DV Palčić, DV Vlakić i DV Sveta Uršula te zajedno sa svojim odgojiteljicama i ravnateljicama slavili svetu misu. Euharistijsko slavlje predvodio je prečasni Franjo Biškup. Tema susreta bila je : CVIJEĆE LJUBAVI ZA MARIJU.
Kroz pjesmu i likovne radove djeca su pokazala svoju ljubav prema Majci Mariji. Crkvom su odjekivali dječji glasovi: "Evo nas pred tobom Marijo, stojimo pred slikom lika tvog. Mi još ne znamo kako treba moliti pa ti ovo cvijeće dajemo."​

Opširnije...

Proslava Dana očeva

17.03.2017

 

U petak, 17.ožujka, uoči blagdana sv.Josipa koji je zaštitnik naših očeva kao i zaštitnik naše domovine Hrvatske, proslavili smo Dan očeva.
Slavlje je započelo zajedničkom svetom misom djece, roditelja i odgojitelja koje je predvodio prečasni Franjo Biškup.

 

 

 

 

Opširnije...

Maskenbal 2017. g.

28.02.2017

        U utorak 28.2. djeca našeg vrtića, veseli dječji Fašnik proslavili su u atriju Starog grada. Kako je stajalo na pozivnici za slavlje, domaćin kralj Drašek, kraljica i njegova dvorska ekipa cijelo su jutro dočekivali vrtićku, maskiranu djecu u pratnji odgojiteljica. Mi kao počasni gosti kralja zauzvrat smo dobili dobru zabavu uz neizostavne krafne, pjesmu i ples. Kako je bilo možete pogledati u našoj veseloj fašničkoj fotogaleriji.

Opširnije...

Proslavili smo sv. Anđelu Merici (2017. g.)

31.01.2017

Dan uoči blagdana, 26. 1. 2017. proslavili smo svečanim misnim slavljem našu utemeljiteljicu sv. Anđelu. Misno slavlje je bilo radosno zajedništvo djece iz vrtića i škole. Udružili smo glasove i talente u sviranju, čitanju i pjevanju. Bilo nam je svima super! Najstarija je odgojna skupina u procesiji sa svjetiljkama ušla u crkvu, roditelji su čitali meditaciju, čitanja, molitvu vjernika...

Opširnije...

Proslava Bezgrešnog začeća na misi

08.12.2016

U četvrtak, 8.12.2015. u 18:00 sati zajedno sa svim hodočasnicima Majci Milosti u uršulinskoj crkvi proslavili smo Bezgrešno začeće Blažene Djevice Marije.

Opširnije...

Sveti Nikola

06.12.2016

 

Dragi naš Sveti Nikola je čuo da su naša djeca ove godine bila posebno dobra pa ih je odlučio osobno posjetiti i darovati ih!

Opširnije...

Proslava sv. Uršule 2016. i Dana vrtića u Varaždinu

24.10.2016

Naša sveta Uršula, zaštitnica vrtića. Uršula ove je godine obilazila naše odgojne skupine i u svakoj ostala po tri dana u liku malog bijelog kipa kojeg nam je pronašla naša se. Klaudija u svom „štacunu“. Devetnicom smo se pripremali za njen blagdan.

Opširnije...
<<   <   Str. 2 od 18  >   >>  
 
Background Color
                                               
Custom Color  
Overlay
Patterns & Styles
Body
Header
1 2
Headings - Google Font Content Font
Font Colors