Vi ste ovdje:   Vrtići / DV »Sv. Uršula«

Misa za privatne dječje vrtiće grada Varaždina

21.04.2017

U petak, 21.04.2017. u  10 sati, u uršulinskoj crkvi okupili su se vrtićanci iz DV Bajka,  DV Dječji svijet, DV Panda, DV Palčić, DV Vlakić i DV Sveta Uršula te zajedno sa svojim odgojiteljicama i ravnateljicama slavili svetu misu. Euharistijsko slavlje predvodio je prečasni Franjo Biškup. Tema susreta bila je : CVIJEĆE LJUBAVI ZA MARIJU.
Kroz pjesmu i likovne radove djeca su pokazala svoju ljubav prema Majci Mariji. Crkvom su odjekivali dječji glasovi: "Evo nas pred tobom Marijo, stojimo pred slikom lika tvog. Mi još ne znamo kako treba moliti pa ti ovo cvijeće dajemo."​

Opširnije...

Proslava Dana očeva

17.03.2017

 

U petak, 17.ožujka, uoči blagdana sv.Josipa koji je zaštitnik naših očeva kao i zaštitnik naše domovine Hrvatske, proslavili smo Dan očeva.
Slavlje je započelo zajedničkom svetom misom djece, roditelja i odgojitelja koje je predvodio prečasni Franjo Biškup.

 

 

 

 

Opširnije...

Maskenbal 2017. g.

28.02.2017

        U utorak 28.2. djeca našeg vrtića, veseli dječji Fašnik proslavili su u atriju Starog grada. Kako je stajalo na pozivnici za slavlje, domaćin kralj Drašek, kraljica i njegova dvorska ekipa cijelo su jutro dočekivali vrtićku, maskiranu djecu u pratnji odgojiteljica. Mi kao počasni gosti kralja zauzvrat smo dobili dobru zabavu uz neizostavne krafne, pjesmu i ples. Kako je bilo možete pogledati u našoj veseloj fašničkoj fotogaleriji.

Opširnije...

Proslavili smo sv. Anđelu Merici (2017. g.)

31.01.2017

Dan uoči blagdana, 26. 1. 2017. proslavili smo svečanim misnim slavljem našu utemeljiteljicu sv. Anđelu. Misno slavlje je bilo radosno zajedništvo djece iz vrtića i škole. Udružili smo glasove i talente u sviranju, čitanju i pjevanju. Bilo nam je svima super! Najstarija je odgojna skupina u procesiji sa svjetiljkama ušla u crkvu, roditelji su čitali meditaciju, čitanja, molitvu vjernika...

Opširnije...

Proslava Bezgrešnog začeća na misi

08.12.2016

U četvrtak, 8.12.2015. u 18:00 sati zajedno sa svim hodočasnicima Majci Milosti u uršulinskoj crkvi proslavili smo Bezgrešno začeće Blažene Djevice Marije.

Opširnije...

Sveti Nikola

06.12.2016

 

Dragi naš Sveti Nikola je čuo da su naša djeca ove godine bila posebno dobra pa ih je odlučio osobno posjetiti i darovati ih!

Opširnije...

Proslava sv. Uršule 2016. i Dana vrtića u Varaždinu

24.10.2016

Naša sveta Uršula, zaštitnica vrtića. Uršula ove je godine obilazila naše odgojne skupine i u svakoj ostala po tri dana u liku malog bijelog kipa kojeg nam je pronašla naša se. Klaudija u svom „štacunu“. Devetnicom smo se pripremali za njen blagdan.

Opširnije...

Radionice za roditelje

19.10.2016

Roditelji naše djece poklonili su svoje vrijeme i talente da bi uljepšali proslavu blagdana sv. Uršule.Bili su aktivni u stvaralačkim radionicama: likovnoj , glazbenoj i duhovnoj kako bi uljepšali i obogatili liturgijsko slavlje blagdana svojim talentima i srcem.

Opširnije...

JOZO BOZO 2016.

27.09.2016

U utorak 27.rujna naš vrtić posjetio je omiljeni nam mađioničar Jozo Bozo i prikazao predstavu: Čarolija u krug.

Opširnije...
Str. 1 od 16  >   >>  
 
Background Color
                                               
Custom Color  
Overlay
Patterns & Styles
Body
Header
1 2
Headings - Google Font Content Font
Font Colors