Vi ste ovdje:   Mladi / Susreti mladih

Susret za mlade 8. razreda

11.03.2013

Jednodnevni susret za mlade 8. razreda bio je 09. 03. 2013. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu. Susret je vodila s. Damjana. Ovoga su puta bili s nama vjeroučenici iz: Martijanca, Kotoribe, Sračinca i Vidovca.

Opširnije...

Duhovna obnova - mladi iz Sesvetskih Sela

18.12.2012

Mladi iz Sesvetskih Sela, župe sv. Antuna Padovanskog, sa svojim su župnim vikarom, vlč. Vladimirom Kerečeni, došli na duhovnu obnovu u Duhovni centar u Varaždin 14. i 15. prosinca 2012.g. Njih 21 uživalo je u novom iskustvu susreta s temom Gorućeg grma koju im je približila s. Damjana, voditeljica duhovne obnove. U ovo adventsko vrijeme, kad svoje srce pripremamo za Božić, zagledali smo se u Mojsija i njegovo približavanje Bogu u gorućem plamenu... u sakramentu ispovijedi priznali smo svoju grešnost, a sve svoje nakane i želje prinijeli na misnom slavlju.

Opširnije...

Duhovna obnova - KUMI Rovinj

13.11.2012

KUMI Rovinj imali su svoju duhovnu obnovu od 08. do 11. 11. 2012. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Predavanja o temama poziva u posvećeni život i u brak imala je s. Bogoljuba. Radionice na istu temu vrlo kreativno vodile su s. Andreja i s. Damjana. Don Rikard Lekaj, duhovnih i voditelj ove grupe uz s. Andreju, osmislio je ove dane i bio prisutan cijelo vrijeme. Predslavio je sva euharistijska slavlja, žarko i poticajno propovijedao, zajedno s preč. Franjom ispovijedao... Bilo je predivno družiti se s ovim mladima, bili blagoslovljeni!!!

Opširnije...

Susret za mlade 8. razreda OŠ

04.03.2012

Jednodnevni susret za mlade 8. razreda osnovne škole bio je 03. 03. 2012. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Susret je vodila s. Damjana i s. Irena, te animatorice Antonija Kovaček i Nikolina Klišanin te animator Ante Gustin. S nama je cijeli susret bila i vjeroučiteljica Barbara Mesarić iz Kotoribe. Odazvali su se osmaši dečki i djevojke iz Draškovca, Vidovca i najviše Kotoribe. Zahvaljujemo župniku vlč. Matiji Voniću, vjeroučiteljici Barbari Mesarić, te svim vjeroučiteljicama koje su obavijestile djecu iz Varaždina i Vidovca!

Opširnije...

Duhovna obnova bogoslova

10.12.2011

U petak i subotu, 09. i 10. 12. 2011. bila je duhovna obnova za bogoslove 5. godine iz Zagreba na temu: Voljeti mračne i svijetle strane sebe. Bilo je tu  predavanja koje su imali s. Ljiljana i vlč. Damir, euharistijska klanjanja, molitva časoslova i krunice.


Opširnije...

Duhovne vježbe za mlade iz Duge Rese

13.11.2011

Od 11. do 13. studenog s. Ljiljana vodila je duhovne vježbe za mlade iz Duge Rese i Karlovca. Tema je bila »Učitelj je ovdje i zove te«. Uz predavanja i osobni rad mladi su osluškivali Božju riječ.

Opširnije...

»VIKEND S BOGOM« za SŠ Upoznajmo bl. Ivana Pavla II.

30.10.2011

»Vikend s Bogom - papa Ivan Pavao II.«
»Ne vjerujte onima koji vam obećavaju lagana rješenja. Bez žrtve se ne može sagraditi ništa veliko. Samo Isus ima pravi odgovor na vaša očekivanja.« (Solin, 1998.)

Opširnije...

Susret sa sv. Damjanom de Veusterom

06.03.2010

SUSRET DJECE I MLADIH na temu: SV. DAMJAN (DAMIAAN) DE VEUSTER, životni poziv
Sudjelovali su mladi iz Siska; župe: »Uzvišenje sv. Križa«, »Pohod BDM« i »Sv. Josip Radnik« sa svojim voditeljima (Nikolina Mesić i vlč. Branko Koretić, povjerenik za mlade Sisačke biskupije, te s. Karla, milosrdnica); zbor »Plamičci« iz Zagreba, župa sv. Petar (voditeljica Ursa Vukman, a s njima je došla i naša s. Andreja i preč. Josip Golubić, župnik); zbor »Iskrice« iz Travnog-Zagreb (voditeljica Irena Gadže); i zbor »Sanctus« iz Bartolovca (voditeljica vjeroučiteljica Nensy Jurić). Sve ukupno je bilo oko 120 ljudi!

Opširnije...
<<   <   Str. 2 od 2 
 
Background Color
                                               
Custom Color  
Overlay
Patterns & Styles
Body
Header
1 2
Headings - Google Font Content Font
Font Colors