Vi ste ovdje:   Oaza / Oltarski poljupci

Presveto Trojstvo

03.06.2012

Presveto Trojstvo: Bože Oče, poslao si na svijet svoga Sina, Riječ istine, i Duha posvetitelja, da ljudima objaviš tajnu svoga života. Udijeli nam da ispovijedamo pravu vjeru, priznajemo slavno i vječno Trojstvo te se klanjamo tebi, svemogućem i jedinom Bogu. Po Gospodinu.

Opširnije...

Duhovi - Pedesetnica

27.05.2012

Duhovi: Bože, ti otajstvom današnje svetkovine posvećuješ u svakom plemenu i narodu cijelu Crkvu. Izlij na sav svijet darove svoga Duha: što si svojom dobrotom učinio na počecima Crkve to i danas izvrši u srcu svojih vjernika. Po Gospodinu.

Opširnije...

Sedma vazmena nedjelja

20.05.2012

Sedma vazmena: Gospodine, mi vjerujemo da je Spasitelj ljudskog roda sada s tobom u slavi. Usliši nam molitvu: daj da iskusimo njegovu prisutnost s nama do svršetka svijeta, kako je obećao. Po Gospodinu.

Opširnije...

Šesta vazmena nedjelja

13.05.2012

Šesta vazmena: Udijeli nam svemogući Bože, neoslabljenim zanosom slaviti ove dane u čast uskrslom Gospodinu, da Kristov spomen bude djelatan u našem životu i radu. Po Gospodinu.

Opširnije...

Peta vazmena nedjelja

05.05.2012

Peta vazmena: Bože, od tebe nam je spasenje i posinjenje. Pogledaj svoje sinove i kćeri koji u Krista vjeruju: udijeli im pravu slobodu i vječnu baštinu. Po Gospodinu.

Opširnije...

Sedma nedjelja kroz godinu

19.02.2012

7. nedjelja kroz godinu: Svemogući Bože, daj da budno osluškujemo poticaje tvoga Duha: da ti čujemo glas te ga riječju i životom slijedimo. Po Gospodinu.

Opširnije...

Šesta nedjelja kroz godinu

12.02.2012

6. nedjelja kroz godinu: Bože, rekao si da prebivaš u pravednu i iskrenu srcu. Daj da mi budemo takvi te se trajno nastaniš u nama. Po Gospodinu.

Opširnije...
<<   <   Str. 5 od 5 
 
Background Color
                                               
Custom Color  
Overlay
Patterns & Styles
Body
Header
1 2
Headings - Google Font Content Font
Font Colors