Druženje naših "Pčelica" sa mamom prof. biologije

Dana 06.02.2020. u posjet nam je došla Norina mama. Zajedno smo izvodili pokuse s vodom,koji su uključivali sodu, ocat i boje za hranu. Našem oduševljenju nije bilo kraja, uživali smo u zajedničkom druženju i veselimo se budućim susretima. Norinoj mami od 💟 hvala!! 

Opširnije...

Svečana proslava Svete Anđele Merici

U četvrtak, 23. 01. 2020. svetom misom u 16:30 sati zajedno s roditeljima, djedovima i bakama naših vrtićanaca i školaraca proslavili smo svetkovinu svete Anđele, utemeljiteljice našeg reda. Za proslavu naše zaštitnice i prijateljice pripremali smo se devetnicom. Svetu misu je predvodio varaždinski biskup mons. Bože Radoš. Nakon pričesti s.Damjana je pripremila prezentaciju o životu sv. Anđele. Djeca su zajedno s odgojiteljicama izradili knjigu s geslom vrtića "Budite povezani vezom ljubavi" koju su pred kraj svete mise darovali biskupu. Nakon svete mise nastavljeno je zajedničko druženje svih prisutnih.

Opširnije...

Božić 2019.g.

U četvrtak 19.12.2019. zajedno s našim vrtićancima i njihovim roditeljima okupili smo se na euharistijskom slavlju da proslavimo Božić. Svetu misu je predvodio naš prečasni Franjo Biškup.

Opširnije...

Proslava Bezgrešnog začeća na misi

U nedjelju, 8.12.2019. u 18:00 sati zajedno sa svim hodočasnicima Majci Milosti u uršulinskoj crkvi proslavili smo Bezgrešno začeće Blažene Djevice Marije.

 

Opširnije...

Sv. Nikola, 2019.

U srijedu 06.12.2019. došao nam je naš dragi i dugoočekivani sveti Nikola. Kao i svake godine razeselio je djecu ne samo darovima nego i pjesmom, plesom, šalama i igrom.
Djeca su mu zauzvrat otpjevala nekoliko pjesamica koje sveti Nikola jako voli. Nikola je žurio dalje, kaže da ga čeka još mnogo djece...

Opširnije...

Božićna radionica- "Sovice"

U četvrtak, 05.12.2019. u mlađoj odgojnoj skupini "Sovice" održana je božićna radionica. Roditelji su zajedno sa svojom djecom pravili ukrase za bor i  božićne kutije koje ćemo prodavati 08.12. nakon svete Mise. Prilog ćemo darovati za izgradnju uršulinske škole u Kambodži.

Opširnije...

Božićna radionica- "Pčelice"

U srijedu, 04.12.2019. u odgojnoj skupini "Pčelice" održana je božićna radionica. Roditelji su pravili ukrase za bor i  božićne čestitke koje ćemo prodavati 08. 12. nakon svete Mise. Prilog ćemo darovati za izgradnju uršulinske škole u Kambodži.

Opširnije...

Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Ove godine Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježen je 3. prosinca u Sportskoj dvorani Graberje, na inicijativu i u organizaciji Grada Varaždina i Povjerenstva za osobe s invaliditetom.

Program se odvijao u terminu od 10,00 do 12,00 sati sa raznim radionicama (likovnim, sportskim, glazbenim, plesnim) te kroz druge zabavne i edukativne sadržaje. Sudjelovale su sve vrtićke skupine a tamo ih je dočekao i sv. Nikola s prigodnim darovima.

Opširnije...

Božićna radionica- "Ježići"

U utorak, 03.12.2019.  u odgojnoj skupini "Ježići" održana je božićna radionica. Roditelji su zajedno sa svojom djecom pravili ukrase za bor i  božićne čestitke koje ćemo prodavati 08. 12. nakon svete Mise. Prilog ćemo darovati za izgradnju uršulinske škole u Kambodži.

 

Opširnije...

Preselila se u vječnost...

Naša draga sestra
VESNA VALEK, ravnateljica našeg vrtića,
okrijepljena sakramentima
preselila se 27. listopada 2019. u Očev dom u 50. godini života i 25. godini redovničkih zavjeta.
Počivala u miru Božjem!
SPROVOD će biti u srijedu 30. 10. 2019. u 14h na Varaždinskom groblju.

Opširnije...