Hodočašće u Udbinu

Hodočašće u Crkvu hrvatskih mučenika u Udbinu bilo je 22. 6. 2017. u sklopu godišnjeg susreta sestara naše provincije. Uz misno slavlje i molitvu križnoga puta, duhovno i poticajno tumačenje svetišta primile smo od samoga župnika vlč. Jospia Šimatovića.

Sestre naše provincije 22. 6. 2017. bile su na hodočašću u Crkvu hrvatskih mučenika u Udbini. Pridružile su se toga dana u misnom slavlju i molitvi posveti hrvatskoga naroda Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Bezgrešno Srce Marijino pobijedit će svako zlo, koliko god veliko beznađe bilo, središnja je poruka ohrabrujućeg molitvenog susreta održanog u Crkvi hrvatskih mučenika na Udbini 22. lipnja kada su svi prisutni i cijeli hrvatski narod posvećeni sigurnosti tog majčinskog srca, navodi LaudatoTV. 

U Hrvatskoj je boravio svećenik Laurent Larroque, doktor biblijskih znanosti i predsjednik Svećeničkog marijanskog pokreta koji ima za cilj poticati na posvetu Marijinu srcu, kako bi nas ona, kao Isusa, uzela pod svoje krilo, čuvala od svakog zla, osobito od svih zabluda i kako bismo ostali vjerni Božjoj riječi i Crkvi kojoj pripadamo. 

Iako je Sotona postavio najmoćnije na ovom svijetu na svoju stranu, Djevica će pobijediti i za to će upotrijebiti najslabije, osjetljive i malene, rekao je don Laurent Larroque...