Vi ste ovdje:   Apostolat / Susreti djece

Susret za djecu 6. razreda OŠ

24.02.2013

Jednodnevni susret za djecu 6. razreda osnovne škole bio je 23. 02. 2013. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu. Susret je vodila s. Damjana. Odazvalo se djece iz više škola, preko svojih vjeroučitelja: V. OŠ Varaždin, VI. OŠ Varaždin, IV. OŠ Varaždin, Nedelišće i OŠ Virje. Na poseban način hvala vjeroučiteljici Aleksandri i vjeroučitelju Zlatku.

Opširnije...

Susret za djecu 5. razreda OŠ

17.02.2013

Jednodnevni susret za djecu 5. razreda osnovne škole bio je 16. 02. 2013. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Susret je vodila s. Damjana. Odazvalo se djece iz više škola, preko svojih vjeroučitelja: I. OŠ Varaždin, Martijanec i OŠ dr. Ivana Novaka. Na poseban način hvala vjeroučiteljici Dubravki za dodatni angažman.

Opširnije...

Susret za djecu 4. razreda OŠ

09.02.2013

Jednodnevni susret za djecu 4. razreda osnovne škole bio je 09. 02. 2013. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Susret je vodila s. Damjana. Odazvalo se djece iz više škola, preko svojih vjeroučitelja: VI. OŠ, Sračinca i Martijanca.

Opširnije...

Susret za djecu 5. i 6. razreda OŠ

25.02.2012

Jednodnevni susret za djecu 5. i 6. razreda osnovne škole bio je 25. 02. 2012. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Susret je vodila s. Damjana, uz velikodušnu pomoć s. Irene, te animatorica Mateje Marčun i Dunje Mihalić, te Luke iz Martijanca. Odazvali su se dječaci i djevojčice iz Draškovca, Martijanca,  Vidovca, Virja i Kneginca, te iz III. OŠ Vž, V. OŠ Vž i VI. OŠ Vž. Zahvaljujemo župniku vlč. Matiji Voniću, vjeroučiteljici Dubravki Červek i vjeroučitelju Zlatku Bočkaj na angažmanu i prisutnosti, te svim vjeroučiteljicama koje su obavijestile djecu iz Varaždina i Vidovca, te svim roditeljima koji su dovezli djecu!

Opširnije...

Susret za djecu 5. razreda OŠ

18.02.2012

Jednodnevni susret za djecu 5. razreda osnovne škole bio je 18. 02. 2012. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Susret je vodila s. Damjana, uz velikodušnu pomoć s. Irene, te animatorice Josipe Čulina. Odazvale su se djevojčice iz Draškovca i Martijanca, zahvaljujući župniku vlč. Matiji Voniću i vjeroučiteljice Dubravke Červek.

Tema je bila: IVAN PAVAO II. Djevojčice su kroz prezentaciju, animirani crtani film te odličan scenski prikaz o atentatu na papu iz 1981. g., kojeg su same pripremale u radu u skupinama, bolje upoznali lik ovoga dragoga pape. Naravno, nisu izostali ni crteži iz života bl. Pape. Susret je završen molitvom krunice Božanskom milosrđu u 15h.

Opširnije...

Susret za djecu 7. razreda OŠ

12.02.2012

Jednodnevni susret za djecu 7. razreda osnovne škole bio je 11. 02. 2012. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Susret je vodila s. Damjana, uz velikodušnu pomoć s. Irene, vjeroučiteljice Dubravke iz Martijanca, te animatorice Mateje Potroško i animatora Ante Gustina. Odazvalo se mladihiz više škola, preko svojih vjeroučitelja: Vidovec, Martijanec, Sračinec, Koprivnica, Sv. Juraj na Bregu te II. OŠ Varaždin i VI. OŠ Varaždin. Mlade nije preplašio ni snijeg koji je uporno padao, te su se odazvali u velikom broju.

Tema je bila: IVAN PAVAO II. Djeca su kroz prezentaciju, i odlične scenske prikaze koje su sami pripremali u radu u skupinama, bolje upoznali lik ovoga dragoga pape. Susret je završen molitvom krunice Božanskom milosrđu u 15h.

Opširnije...

Susret za djecu 4. razreda OŠ

04.02.2012

Jednodnevni susret za djecu 4. razreda osnovne škole bio je 04. 02. 2012. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.

Susret je vodila s. Damjana. Odazvalo se djece iz više škola, preko svojih vjeroučitelja: I. OŠ, V. OŠ, te Kneginec Gornji.

Tema je bila: IVAN PAVAO II. Djeca su kroz prezentaciju, animirani crtani film, scenske prikaze bolje upoznali lik ovoga dragoga pape. Susret je završen molitvom krunice Božanskom milosrđu u 15h.

Opširnije...

»VIKEND S BOGOM« za OŠ Upoznajmo bl. Ivana Pavla II.

27.11.2011

»Vikend s Bogom - papa Ivan Pavao II.«
»Ne vjerujte onima koji vam obećavaju lagana rješenja. Bez žrtve se ne može sagraditi ništa veliko. Samo Isus ima pravi odgovor na vaša očekivanja.« (Solin, 1998.)

Opširnije...

»VIKEND S BOGOM« za OŠ Upoznajmo sv. Anđelu Merici

03.04.2011

»VIKEND S BOGOM! za OŠ Upoznajmo sv. Anđelu Merici…«
Ja mogu i idem, a ti?!
01. -03. 04. 2011. u Domu sv. Anđele u Vž bilo je 40 djevojaka od 5. – 8. razreda iz Varaždina i okolice: I. OŠ Vž, Sv. Đurđ, Vidovec, Vinica, Sračinec, NOva Ves, Brezovica kraj Zg… te 5 biskupijskih animatorica/volonterki: Lucija, Maja, Ana, Barbara i Martina (koje su prošle formaciju za animatore)… uz s. Jasnu Lučić i s. Damjanu Barbarić koje su vodile duhovni program ovog tjedna.

Opširnije...
<<   <   Str. 3 od 3 
 
Background Color
                                               
Custom Color  
Overlay
Patterns & Styles
Body
Header
1 2
Headings - Google Font Content Font
Font Colors